Meteen naar de inhoud
Home » Ons aanbod

Ons aanbod

Wat kun je boeken

Wat kunnen we voor je betekenen?

We hebben drie leuke arrangementen wat je bij ons kunt boeken. Natuurlijk is er ook maatwerk (neem altijd contact op!) maar dit is wat we in hoofdlijnen voor je zouden kunnen doen!

Decaf

2 lekkere
chille setjes

2x 30 minuten

Zoek je even wat lekkere live-muziek voor op de achtergrond? Even geen cafeïne boost maar lekker decaf? No problem! Twee keer een half uur fijne chille muziek geschikt voor restaurants, straat en korte ceremonies. We nemen een klein geluidsetje mee en hop daar gaan we! Klein en fijn.

Richtprijs €550,-
(incl. klein geluid)

Espresso

Relaxte en dansbare
2-setter

2x 45/50 minuten

Sommige feestjes of settings vragen om een kleine setup, niet te hard, niet te zacht maar subtiel, dansbaar en kalme opbouw. Dit is geschikt voor bijvoorbeeld kleinere bruiloftenceremoniesterrassen of diners. Relaxt, smooth en ook swingend!

Richtprijs €800,-
(incl. licht en geluid)

Doppio

Swingende 3-setter
met randje feest

3x 45/50 minuten

De meeste feestjes willen een lekkere opbouw en een gezellig en feestig einde, en dat kunnen we! Rustig starten (mensen kunnen even bijkletsen), daarna voorzichtig de voetjes van de vloer met een swingende 2e set en afsluiten met een gezellige 3e set met een randje feest. Deze swingende 3-setter past super bij bruiloftenmatinees(dans) diners of personeelsfeestjes!

Richtprijs: €1100,-
(incl. licht en geluid)

Prijs is exclusief reiskosten mocht afstand vanaf Sneek hoger dan 20 km zijn.